O porție conține 81 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 2,18 USD pe porție. Dacă aveți caviar de somon, mărar, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarama De Somon Afumat Cu Chipsuri De Pita, Chipsuri De Ardei Iute, Lime Și Paprika Afumată, și Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase.
Instrucțiuni
1
Combinați pâinea și laptele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să se înmoaie 5 minute, aruncând pentru a umezi. Strângeți pâinea pentru a elibera lapte; rezervați lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Lapte
3
Puneți pâinea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
4
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 5 linguri de ulei de măsline; se transferă într-un castron mediu. Se amestecă tarama, 2 linguri de mărar și suficient lapte rezervat cu linguri pentru a ajunge la consistența tartinabilă. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Mărar
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă suficient ulei de măsline în tigaie mare pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
7
Adăugați triunghiuri pita și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
8
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
9
Așezați vasul cu tarama de somon în centrul platoului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se ornează cu caviar de somon și mărar. Înconjurați cu chipsuri de pita și serviți. mai multe informații Tarama este vândut la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele grecești.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.