Tarama de somon afumat cu chipsuri de Pita
O porție conține 81 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 2,18 USD pe porție. Dacă aveți caviar de somon, mărar, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tarama De Somon Afumat Cu Chipsuri De Pita, Chipsuri De Ardei Iute, Lime Și Paprika Afumată, și Chipsuri De Pita La Cuptor-Chipsuri De Pita Condimentate Sănătoase.
Instrucțiuni
Combinați pâinea și laptele într-un castron mediu.
Lăsați să se înmoaie 5 minute, aruncând pentru a umezi. Strângeți pâinea pentru a elibera lapte; rezervați lapte.
Puneți pâinea în procesor.
Adăugați următoarele 4 ingrediente; se amestecă până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 5 linguri de ulei de măsline; se transferă într-un castron mediu. Se amestecă tarama, 2 linguri de mărar și suficient lapte rezervat cu linguri pentru a ajunge la consistența tartinabilă. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și răciți.
Se toarnă suficient ulei de măsline în tigaie mare pentru a acoperi fundul.
Încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați triunghiuri pita și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie și scurgeți.
Așezați vasul cu tarama de somon în centrul platoului.
Se ornează cu caviar de somon și mărar. Înconjurați cu chipsuri de pita și serviți. mai multe informații Tarama este vândut la multe supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele grecești.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.