Taquitos De Pui Care Explodează

Explodează Taquitos de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 263 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână, amestec de condimente taco, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Taquitos o Flautas De Pollo (Taquitos de pui sau Flautas), Ciocolata "explozivă" a lui Maxime bilete, și BBQ pui Taquitos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mediu, combinați puiul și salsa și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați timp de 15 minute.
Scoateți amestecul de pui din frigider și scurgeți excesul de lichid.
Adăugați condimente de brânză și taco și amestecați pentru a combina. Aceasta este umplutura ta. Pune deoparte.
Pregătiți o foaie de copt pulverizând-o cu spray antiaderent. Pune deoparte.
Umeziți 2 prosoape de hârtie și așezați tortilla între ele. Cuptor cu microunde timp de aproximativ 1 minut, până când tortilele sunt calde și flexibile.
Așezați o tortilla plată pe o suprafață curată și uscată (păstrați restul între prosoapele de hârtie) și lingurați aproximativ 2 linguri cu vârf de umplere pe tortilla.
Răspândiți-o uniform pe întreaga suprafață și rotiți tortilla strâns, astfel încât să aveți un tub în formă de trabuc. Asigurați-vă cu scobitori, dacă este necesar, și așezați cusătura în jos pe foaia de copt. Repetați cu tortilele rămase și umplutura.
Coaceți la cuptor până când sunt crocante, 14 până la 16 minute.
Se lasă să se răcească timp de 5 minute.
Serviți cu smântână și salsa suplimentară pentru scufundare, dacă utilizați. Bucurați-vă!