Tapioca Ananas-Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tapiocan cu ananas-nucă de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 199 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, lapte de cocos, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Budincă de Tapioca cu ananas și nucă de cocos, Tapioca Proaspătă De Ananas, și Budincă De Tapioca Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Înveliți un aragaz electric lent de 4 litri cu spray de gătit.
Combinați zahărul, tapioca și laptele de cocos într-un aragaz lent, amestecând cu un tel. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore sau până când cea mai mare parte a tapioca este transparentă. (Budinca va fi subțire.)
Așezați oul într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Adăugați 1/2 cană de amestec fierbinte de tapioca în ou, amestecând constant cu un bici. Se amestecă amestecul de ouă în amestecul de tapioca rămas în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30 de minute. Opriți aragazul lent. Se amestecă ananasul în amestecul de tapioca; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Se servește cald sau răcit. Completați fiecare porție cu nucă de cocos prăjită.