Tapenadă de smochine și rodie
Tapenada de smochine și rodie ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 144 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin sherry, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Newtoni De Smochine De Casă, Crostini De Smochine La Cuptor, și Paleo Migdale Fig Quickbread.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mică de copt cu folie.
Periați folia cu ulei de măsline. Periați ușor smochinele cu 1/2 lingură de ulei de măsline. Aranjați smochinele, tăiate cu fața în sus, pe foaie. Se fierbe până când smochinele se rumenesc ușor la margini, aproximativ 3 minute. Se răcește pe foaia de copt.
Combinați smochine, măsline, capere, melasă de rodie, rozmarin și oțet în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tocați grosolan smochinele și măslinele. Cu motorul pornit, adăugați 1lingura de ulei rămasă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați în castron. Se amestecă nucile.
Lăsați tapenada să stea 2 ore la temperatura camerei pentru a amesteca aromele. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
* Un sirop gros de rodie care este disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu și în unele supermarketuri.