Tapenadă de cămară de anghinare și măsline verzi
Tapenada de cămară de anghinare și măsline verzi ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 6 și costă $1.35 pe portie. O porție conține 253 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pasta de hamsii, suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tapenadă verde de măsline și anghinare, Tapenadă de anghinare și măsline verzi cu Asiago, și Tapenadă ușoară de măsline negre (și cu o versiune verde de măsline!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blitz usturoiul și parmezanul în robotul de bucătărie până când sunt zdrobite până la smithereens. Apoi, adăugați toate celelalte ingrediente și pulsați pentru o tapenadă groasă sau alergați până se omogenizează.
Se servește cu pâine excelentă ușor prăjită. Sau, puneți într-un panini cu mozzarella proaspătă feliată sau lingură peste pește la grătar.