Tapas De Cod Și Cartofi

Tapas De Cod Și Cartofi
Cod & Tapas de cartofi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 60 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 34 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pește de cod sărat, suc de lămâie, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tapas de ciuperci și ouă zdrobite (Tapas de Setas con Huevo), Tapas Cu Usturoi-Cartofi, și Tapas Picant De Cartofi.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista