Tangy Migdale Usturoi Fasole Verde

Tangy Migdale Usturoi Fasole Verde
Fasolea cu usturoi de migdale Tangy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 257 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 79 de cenți pe porție. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, fulgi de chili, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole De Migdale Cu Lămâie, Sfoară De Usturoi / Fasole Verde, și Cina in seara asta: fasole verde cu rosii, masline si usturoi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați fasolea și gătiți doar 1 până la 2 minute, până când fasolea devine verde aprins. Strângeți-le și alergați sub apă rece pentru a le împiedica să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați migdalele și prăjiți-le până se rumenesc, aproximativ 4 minute, agitând tigaia des pentru a evita arderea migdalelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți migdalele prăjite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Întoarceți tigaia în arzător și creșteți căldura la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Încălziți uleiul de măsline în tigaie și adăugați câteva vârfuri de sare, usturoiul, ghimbirul și fulgii de chili. Gatiti doar pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați oțetul și lăsați să gătească timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați fasolea pentru a le acoperi bine și uniform cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se servește pe un platou și se împrăștie blatul cu migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista