Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine

Tangerine-tartele de curmale cu frisca de Zara si Granita de mandarine
Tangerine-Data Tartlets cu zară frisca si granita mandarina ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 619 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,13 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, Granita de mandarină cu cremă de fasole de vanilie, și Ciocolata Pavlova Cu Frisca De Mandarina.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de apă clocotită, mandarină și curmale în castron. Acoperi; se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
DateDate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Datele de scurgere. Curățați fiecare și un sfert pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
1
Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt și procesați până se formează făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 3 linguri de apă cu gheață. Procesați până când aluatul se reunește în aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă este uscat. Aduna în minge; aplatiza în disc. Înfășurați și răciți cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți aluatul pe suprafața făinoasă pentru a reduce grosimea de 1/8 inch. Folosind placa mică ca ghid, tăiați rundele de 6 inci. Adunați resturi de aluat; reroll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați runde suplimentare pentru un total de
7
Montați fiecare în tigaie cu diametrul de 4 inci, cu fundul detașabil și laturile înalte de 3/4 inci. Trim consola; apăsați aluatul să vină 1/4 inch deasupra partea de sus a pan părți. Congelați crustele în tigăi 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
8
Coaceți crustele până devin aurii, apăsând cu spatele furculiței dacă crustele bulează și părțile laterale încep să alunece, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Periați crustele fierbinți cu niște albuș de ou bătut pentru a acoperi. Se răcește în timp ce se pregătește umplutura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Gatiti untul intr-o tigaie mica grea la foc mediu pana se rumeneste, rotind ocazional, aproximativ 3 minute. Se răcește ușor untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți siropul de porumb, ouăle, gălbenușurile, zahărul, sucul de mandarină, coniacul, coaja de mandarină și sarea într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Sirop De PorumbSirop De Porumb
MandarinăMandarină
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți în unt rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Umpleți crustele pregătite complet cu umplutură(unele pot rămâne).
5
Coaceți tartulele până când umplutura este setată, aproximativ 25 de minute. Se răcește 15 minute. Împingeți în sus fundul tigaiei, eliberând părțile laterale ale tigaiei și răciți complet tartele. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți tartele; a se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți smântâna, zeama și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri. La frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați tartulele pe farfurii. Top fiecare tartlet cu 4 data sferturi în sunburst model și dollop de zară frisca. Lingurați granita de mandarină în 6 căni mici și așezați-o alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Lapte BătutLapte Bătut
MandarinăMandarină
DateDate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista