Rețeta Tandoori pui la grătar cu Raita de mentă ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 9 ore și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $1.87 pe portie. Această rețetă este plăcută de 37 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sferturi de pulpă de pui, pudră de chili, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pulpe De Pui Tandoori Cu Raita, Pui Tandoori Cu Raita De Castravete, și Pui Tandoori cu Raita de rosii-castraveti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti marinada, combinați primele 10 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați pui; întoarceți-vă la strat. Marinati puiul la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Pentru a pregăti raita, combinați 3/4 cană de iaurt și ingredientele rămase, cu excepția spray-ului de gătit într-un castron mic; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Raita
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Scoateți puiul din frigider și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect. Dacă utilizați un grătar pe gaz, încălziți o parte până la mediu-mare și lăsați o parte fără căldură. Dacă utilizați un grătar de cărbune, aranjați cărbuni fierbinți pe ambele părți ale grătarului de cărbune, lăsând un spațiu gol în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți puiul din marinată și aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Așezați puiul pe o parte neîncălzită a grătarului acoperită cu spray de gătit. Închideți capacul și grătiți timp de 90 de minute sau până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 165, întorcând puiul la fiecare 20 de minute.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.