Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde

Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde
Gratar Tandoori-iaurt marinat umăr De Miel cu ceapa la gratar si fasole verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 282 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, fasole, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar, Iaurt la gratar - picior marinat de miel, și Harissa la grătar-miel marinat cu sos de iaurt marocan.

Instrucțiuni

1
Prăjiți coriandrul și chimenul într-o tigaie sotată la foc mediu până când condimentele devin parfumate și încep să fumeze, 2 minute. Puneți condimentele deoparte pentru a se răci și apoi amestecați-le într-o mașină de tocat condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați iaurtul, varul, chimenul, coriandrul, ardeiul, ghimbirul, scorțișoara, turmericul, cayenne, zahărul, sarea și piperul într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Împingeți mielul de mai multe ori cu o furculiță și puneți-l într-o pungă mare de plastic resigilabilă cu usturoiul și ceapa și turnați amestecul de iaurt. Mutați mielul în pungă pentru a acoperi complet și puneți-l la frigider pentru a marina timp de 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
4
Scoateți mielul și ceapa din marinată și lăsați să stea la temperatura camerei aproximativ 20 de minute. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Încălziți grătarul la înălțime, căutați toate părțile Mielului și reglați grătarul la căldură indirectă, aproximativ 350 de grade F. Grătați mielul timp de aproximativ 45 de minute pe fiecare parte pentru mediu. Când mielul este gătit, scoateți-l într-un platou pentru a se odihni timp de 15 minute înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Adăugați ceapa și jumătățile de var la grătar și gătiți până se caramelizează și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți ceapa și limesul de pe grătar și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare, adăugați fasolea verde și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scoateți din oală într-o baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Încălziți o tigaie mare la foc mic și adăugați ghee și fasolea verde și lăsați să gătească. Strângeți sucul de 1/2 o var la grătar deasupra, aruncați pentru a acoperi și a transfera pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
GheeGhee
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Garnisiți cu semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
13
Feliați mielul și farfuria cu fasolea verde și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
14
Garnisiți cu limesul rămas la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Revista