Tamarind "Teriyaki" Frigarui De Pui

Tamarind
Tamarind "Teriyaki" frigarui de pui ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 267 calorii, 31g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți frigarui de bambus, amidon de porumb, ulei de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de susan alb, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui Teriyaki De Pui La Gratar, Frigarui De Pui Teriyaki Fara Gluten, și Frigarui de pui la gratar Harissa Teriyaki cu Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
+ Într-o oală mică sau o cratiță, amestecați primele 7 ingrediente (pastă de tamarind la 3/4 cană de apă). Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu, apoi reduceți la minim și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
+ Într-un castron separat, amestecați amidonul de porumb cu cele 2 linguri de apă până se dizolvă și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de amidon de porumb în oală și amestecați până când este bine combinat și sosul începe să se îngroașe ca o glazură. Continuați să gătiți și reduceți cu o treime, 2 până la 3 minute. Apoi întoarceți focul la cea mai mică setare posibilă și acoperiți oala cu un capac pentru a menține sosul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
+ Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de susan la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bucățile de pui și aproximativ un sfert din sos și gătiți timp de 5 minute fără a amesteca. Apoi aruncați bucățile de pui, făcând tot posibilul să le răsturnați, adăugând încă un sfert din sos. Gatiti pana cand interiorul carnii este alb, inca 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
SosSos
CarneCarne
6
Scoateți puiul de pe foc și lăsați-l să se odihnească până când bucățile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate. Țeseți puiul pe frigarui de bambus, aproximativ 4 pe frigărui și așezați-le plat pe un vas de servit sau pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Stropiți sosul rămas peste frigarui și presărați semințe de susan albe prăjite și ceapa verde feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
8
Serviți și mâncați imediat.
9
+ număr de sodiu: pastă de Tamarind: 20 mg pe uncie în funcție de marcă; melasă: 10 mg pe 1 lingură; coapsa de pui( cu piele): 87 mg pe 1/4 lire
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Pulpe De PuiPulpe De Pui
MelasăMelasă
10
Sodium Girl ' s Limitless Low-Sodium Cookbook
11
Retipărit cu permisiunea editorului, Houghton Mifflin Harcourt. Din cartea de bucate Limitless Low-Sodium a lui Sodium Girl: cum să pierzi sarea și să mănânci alimentele pe care le iubești de Jessica Goldman Foung. Copyright 2013 de Jessica Goldman Foung; copertă și fotografie de interior copyright 2013 de Matt Armendariz. Publicat de John Wiley & Sons, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista