Tamarind Pește Curry

Tamarind Pește Curry
Reteta Tamarind Fish Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 20 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 368 calorii, 2G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, semințe de fenicul măcinat, pudră de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Curry de pește cu Tamarind, Curry de pește cu roșii și tamarind, și Supă de pește acru cu tamarind pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați pește cu turmeric și sare. Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați usturoiul și amestecați până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați frunze de curry și amestecați până când sunt parfumate, cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Reduceți căldura la minim. În succesiune rapidă, adăugați pudră de ardei iute roșu, pudră de coriandru, pudră de chimen și pudră de fenicul și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut (aveți grijă să nu ardeți condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Fenicul MăcinatFenicul Măcinat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Frunze De CurryFrunze De Curry
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Adăugați câteva lingurițe de apă dacă mirosiți ars și amestecați-l puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați peștele în amestecul de ulei condimentat și amestecați ușor pentru a acoperi peștele cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați acest infuzat timp de aproximativ 10 secunde.
7
Adăugați apa îmbibată cu tamarind și amestecați ușor amestecul pentru a combina. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată la fierbere se adaugă făina de orez dizolvată în apă și se amestecă. Se lasă să fiarbă neacoperit timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
TamarindTamarind
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se servește fierbinte cu orez alb și papadum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista