Tamarind Pește Curry
Reteta Tamarind Fish Curry ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 20 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 368 calorii, 2G de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, semințe de fenicul măcinat, pudră de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Curry de pește cu Tamarind, Curry de pește cu roșii și tamarind, și Supă de pește acru cu tamarind pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați pește cu turmeric și sare. Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic până la sclipire.
Adăugați usturoiul și amestecați până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați frunze de curry și amestecați până când sunt parfumate, cu aproximativ 30 de secunde mai mult. Reduceți căldura la minim. În succesiune rapidă, adăugați pudră de ardei iute roșu, pudră de coriandru, pudră de chimen și pudră de fenicul și amestecați până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut (aveți grijă să nu ardeți condimentele.
Adăugați câteva lingurițe de apă dacă mirosiți ars și amestecați-l puternic).
Adăugați peștele în amestecul de ulei condimentat și amestecați ușor pentru a acoperi peștele cu ulei.
Lăsați acest infuzat timp de aproximativ 10 secunde.
Adăugați apa îmbibată cu tamarind și amestecați ușor amestecul pentru a combina. Acoperiți și aduceți la fierbere. Odată la fierbere se adaugă făina de orez dizolvată în apă și se amestecă. Se lasă să fiarbă neacoperit timp de 1 minut, apoi se ia de pe foc.
Se servește fierbinte cu orez alb și papadum.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.