Tamales de Pipe (pipă de pipă de pipă de pipă de pipă de pipă de pipă)

Tamales de Pipe (pipă de pipă de pipă de pipă de pipă de pipă de pipă)
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. O porție conține 199 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 490 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ajul de om de la om, frunze de bananier, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun), și Tamales Tolimenses (Regiunea Tolima Tamales) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de plastic așezați carnea de porc, cu usturoiul, ceapa, ceapa, uleiul vegetal, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider peste noapte sau cel puțin 3 hours.To faceți Pipa Aproxan: gătiți cartofii într-o oală cu apă timp de 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și zdrobiți ușor cartofii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1
Așezați masarepa într-un castron mare, adăugați apă, sare, Sazon Goya sau culoare și Ali aprox.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Așezați 1 bucată de frunză pe o suprafață de lucru și așezați o a doua frunză deasupra, îndreptată în direcția opusă, ca și cum ați forma o cruce.
2
Întindeți aproximativ 5 linguri de masă în centrul frunzelor de banană, în punctul în care se conectează și formează o cruce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați 1 bucată de carne de porc deasupra masei și așezați aproximativ 2 linguri de pipă de pipă deasupra cărnii.Îndoiți frunzele de banană în sus, una dintre cele patru părți la acea vreme, astfel încât frunzele să cuprindă toată umplutura, ca și cum ați face un pachet. Cravată cu sfoară de măcelar. Continuați procesul până când toate tamalele sunt înfășurate și legate.Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
TamaleTamale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați tamalele și apoi reduceți focul la minim. Acoperiți și gătiți aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
5
Scoateți tamalele din oală și lăsați-le să stea aproximativ 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Tăiați agitarea și serviți în frunze.
7
Se serveste cu AJ.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista