Tamale de scorțișoară dulce cu mere
Tamale de scorțișoară dulce cu mere necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mere și cartofi dulci cu unt de scorțișoară, Maple Scorțișoară Coapte Cartofi Dulci Și Mere, și Scorțișoară mere coapte în lapte dulce de nucă de cocos vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru compotul de mere: setați o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați untul și merele verzi.
Se sotează până când merele se înmoaie, 1 până la 2 minute, apoi se adaugă stafidele, zahărul, scorțișoara, nucșoara și sucul de lămâie.
Adăugați 1/4 cană de apă și fierbeți până când merele sunt fierte și stafidele sunt umplute, aproximativ 5 minute. Puneți compotul deoparte să se răcească pe o farfurie.
Se amestecă masa harina, 1 1/4 căni de apă, unt, sare și agave într-o pastă groasă. Îndoiți compotul de mere în amestecul masa.
Așezați o coajă de porumb pe o suprafață plană (dublați sau șindrilă 2 coji dacă sunt mici sau au lacrimi).
Adăugați 5 linguri de amestec masa în centrul cojii de porumb. Împingeți amestecul la 1 inch din partea laterală a cojii. Îndoiți o margine a cojii spre centru și apoi pliați cealaltă parte pentru a acoperi întregul tamale. Îndoiți capetele cu 2 inci și trageți-le pentru a le ține pe loc.
Se pune o strecurătoare în oală mare de apă clocotită, dar nu lasa strecurătoare atinge apa.
Așezați tamalele în strecurătoare, acoperiți și aburiți tamalele timp de 30 până la 40 de minute.
Serviți tamalele acoperite cu înghețată de vanilie și o picătură de caramel.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Pivnițe Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vremea perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și maturarea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să se maturizeze încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.