Tamale De Ciuperci

Tamale De Ciuperci
Ciuperci Tamales este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Tamale De Ciuperci Mixte, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoi; gatiti 15 minute sau pana se innegreste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Scoateți usturoiul din tigaie. Se răcește și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ardei iute în tigaie; aplatizați cu spatula. Gatiti 20 de secunde pe fiecare parte sau pana se innegreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Puneți ardei iute, porcini și roșii uscate la soare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă apă clocotită peste amestecul de chile. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
7
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 2 1/2 linguri de lichid înmuiat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți usturoiul, amestecul de chile și lichidul rezervat într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
În timp ce ardeii iute se înmoaie, încălziți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați roșii mari, gătiți 15 minute sau până se înnegrește, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
11
Scoateți roșiile din tigaie, răciți ușor. Curățați, miez și tocați Roșia. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă amestecul de chile, roșiile tocate, ciupercile portobello și oregano; gatiti la foc mediu 15 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă coriandru, suc și 1/2 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Așezați cojile de porumb într-un castron mare cu apă fierbinte; cântărește cojile cu un alt bol. Înmuiați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Scurgeți cojile; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
16
Se scurge și se usucă. Rupeți 4 coji de porumb pe lungime în benzi de 16 (1/2 inch lățime).
17
Pentru a pregăti aluatul, puneți porumbul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
18
Combinați masa, praful de copt și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
19
Adăugați 2 căni de bulion; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
20
Așezați scurtarea într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie 1 minut sau până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
21
Adăugați porumb piure și 1/4 cană bulion; bateți la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
22
Adăugați amestecul masa; bate 2 minute sau până se omogenizează bine.
23
Deschideți 1 cornhusk, cu partea curbată în sus.
24
Așezați 3 linguri de aluat în centrul cojii și întindeți uniform într-un dreptunghi de 4 x 2 inci. Aranjați aproximativ 1 1/2 linguri umplând centrul aluatului. Luați 1 parte lungă a cojii și rulați aluatul în jurul umpluturii, asigurându-vă că aluatul sigilează în jurul umpluturii. Îndoiți capătul conic gol al cojii peste pachet. Legați 1 bandă de coajă în jurul tamalei și peste capătul pliat pentru a asigura (partea superioară a tamalei va fi deschisă). Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
25
Stați tamalele în poziție verticală (capătul deschis) într-un abur de legume într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
26
Adăugați apă în tigaie la o adâncime de 1 inch; aduceți apa la fierbere. Acoperiți și aburiți tamalele 1 1/2 ore sau până când cojile se îndepărtează curat; adăugați apă suplimentară pe fundul tigaiei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
27
Scoateți tamalele din abur și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
28
Scoateți tamalele din cornhusks.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista