Tamale De Ciuperci

Tamale De Ciuperci
Ciuperci Tamales este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 215 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Tamale De Ciuperci Mixte, Brânză cu tamales Chile prăjite: Tamales de Queso con Rajas, și Tamales Santafere Mos Craciun O Bogot Mos Craciun (Santa Fe Region Mos Craciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti umplutura, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoi; gatiti 15 minute sau pana se innegreste, intorcand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Scoateți usturoiul din tigaie. Se răcește și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ardei iute în tigaie; aplatizați cu spatula. Gatiti 20 de secunde pe fiecare parte sau pana se innegreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți ardei iute, porcini și roșii uscate la soare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se toarnă apă clocotită peste amestecul de chile. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 2 1/2 linguri de lichid înmuiat.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Puneți usturoiul, amestecul de chile și lichidul rezervat într-un robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
În timp ce ardeii iute se înmoaie, încălziți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați roșii mari, gătiți 15 minute sau până se înnegrește, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
11
Scoateți roșiile din tigaie, răciți ușor. Curățați, miez și tocați Roșia. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adauga ceapa; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă amestecul de chile, roșiile tocate, ciupercile portobello și oregano; gatiti la foc mediu 15 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă coriandru, suc și 1/2 linguriță sare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Așezați cojile de porumb într-un castron mare cu apă fierbinte; cântărește cojile cu un alt bol. Înmuiați cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Scurgeți cojile; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
16
Se scurge și se usucă. Rupeți 4 coji de porumb pe lungime în benzi de 16 (1/2 inch lățime).
17
Pentru a pregăti aluatul, puneți porumbul într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
18
Combinați masa, praful de copt și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
19
Adăugați 2 căni de bulion; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
20
Așezați scurtarea într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie 1 minut sau până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
21
Adăugați porumb piure și 1/4 cană bulion; bateți la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
22
Adăugați amestecul masa; bate 2 minute sau până se omogenizează bine.
23
Deschideți 1 cornhusk, cu partea curbată în sus.
24
Așezați 3 linguri de aluat în centrul cojii și întindeți uniform într-un dreptunghi de 4 x 2 inci. Aranjați aproximativ 1 1/2 linguri umplând centrul aluatului. Luați 1 parte lungă a cojii și rulați aluatul în jurul umpluturii, asigurându-vă că aluatul sigilează în jurul umpluturii. Îndoiți capătul conic gol al cojii peste pachet. Legați 1 bandă de coajă în jurul tamalei și peste capătul pliat pentru a asigura (partea superioară a tamalei va fi deschisă). Repetați procedura cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
25
Stați tamalele în poziție verticală (capătul deschis) într-un abur de legume într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
TamaleTamale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
26
Adăugați apă în tigaie la o adâncime de 1 inch; aduceți apa la fierbere. Acoperiți și aburiți tamalele 1 1/2 ore sau până când cojile se îndepărtează curat; adăugați apă suplimentară pe fundul tigaiei, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
27
Scoateți tamalele din abur și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale
28
Scoateți tamalele din cornhusks.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamaleTamale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista