Talpă umplută cu Quinoa în stil Italian

Talpă umplută cu Quinoa în stil Italian
Talpa umplută cu Quinoa în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 371 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de quinoa, apă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Quinoa În Stil Italian, Ciuperci Umplute În Stil Italian, și Vinete umplute în stil Italian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună quinoa, 1/2 cană de apă, pătrunjelul, busuiocul și coaja de lămâie într-o cratiță mică la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când quinoa este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă într-un bol de amestecare, se pliază parmezanul și se lasă amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Ungeți ușor un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Puneți un sfert din amestecul de quinoa pe un capăt al fiecărui file de talpă. Îndoiți cealaltă parte a tălpii deasupra, presărați piper negru și așezați o felie de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
SoleSole
5
Așezați talpa în vasul de copt pregătit și adăugați oțetul și apa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când talpa se desprinde ușor cu o furculiță, iar carnea este opacă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoleSole
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În1 h, 3 m.
Porții2
Scor De Sănătate37
Revista