Talpă umplută cu Quinoa în stil Italian
Talpa umplută cu Quinoa în stil Italian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 371 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de quinoa, apă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Quinoa În Stil Italian, Ciuperci Umplute În Stil Italian, și Vinete umplute în stil Italian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună quinoa, 1/2 cană de apă, pătrunjelul, busuiocul și coaja de lămâie într-o cratiță mică la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când quinoa este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Se toarnă într-un bol de amestecare, se pliază parmezanul și se lasă amestecul să se răcească.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Ungeți ușor un vas mic de copt.
Puneți un sfert din amestecul de quinoa pe un capăt al fiecărui file de talpă. Îndoiți cealaltă parte a tălpii deasupra, presărați piper negru și așezați o felie de lămâie deasupra.
Așezați talpa în vasul de copt pregătit și adăugați oțetul și apa rămasă.
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când talpa se desprinde ușor cu o furculiță, iar carnea este opacă, 3 până la 4 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.