Talpă de lămâie cu sos de lămâie-Caper

Talpă de lămâie cu sos de lămâie-Caper
Talpa de lămâie cu sos de lămâie-Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $5.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 164 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Talpă de lămâie la grătar cu găluște și sos de lămâie, Talpă cu sos de unt de lămâie, și Talpă de lămâie cu sos de unt de crab și tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Presărați peștele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Așezați peștele în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgeste usor atunci cand este testat cu o furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți peștele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti pana se reduce la 1/4 cana (aproximativ 6 minute). Se amestecă caperele tocate și sucul; gatiti 3 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se ia de pe foc; se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista