Talpă cu sos de unt de lămâie
Talpa cu sos de lămâie-unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 349 calorii, 26g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, lămâie, file de talpă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Talpă de lămâie cu sos de unt de crab și tarhon, Pește De Talpă Ușor Prăjit Cu Sos De Unt De Lămâie, și Fileuri de talpă în unt de lămâie.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la fierbere; reduceți focul la mediu-mic. Acoperiți; fierbeți ușor până când peștele este opac pe tot parcursul, 3 până la 5 minute. Cu o spatulă, transferați peștele pe farfurii de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.