Talpă cu sos de castraveți
Sole cu sos de castravete este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 213 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Un amestec de țelină, hrean, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Talpă prăjită cu castraveți și Salsa de roșii, Supă caldă de castraveți cu scoici și mousse de talpă, și Talpă cu sos de creveți.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, stratificați castraveții, ceapa, țelina, pătrunjelul și mărarul; se toarnă bulion peste tot. Se acoperă cu fileuri; se aduce la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Transferați peștele într-un platou de servire și păstrați-l cald; rezervați amestecul de castraveți în tigaie.
Combinați amidonul de porumb și smântâna până se omogenizează; adăugați hrean. Se amestecă în tigaie. Se fierbe timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Se toarnă peste pește; serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Louis Jadot Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot este un vin pur varietal produs din musturi Pinot Noir și vinuri selectate din situri de podgorii la nivel de sat din întreaga c. Ca și în cazul mai multor vinuri mai mici, Maison Louis Jadot practică un "r arrucplis" pentru a îmbunătăți calitatea vinului prin declasificarea unor vinuri cu denumire superioară pentru a fi încorporate în amestec. Loturile finale sunt alese cu grijă și, în funcție de epocă, îmbătrânite timp de câteva luni în butoaie de stejar pentru a evoca aromele curate, coapte de fructe de pădure roșii și pământescul strugurilor înmuiat de o notă subtilă de lemn. Reflectând stilul Jadot, Pinot Noir Jadot este armonios și echilibrat, cu o fructuozitate plină și o textură mătăsoasă compensată de taninuri rotunde, blânde, într-un vin cu corp mediu și structură elegantă. Buchetul varietal foarte tipic, parfumat, este completat de un finisaj delicios, persistent.