Taitei Reci Japonezi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tăiței reci Japonezi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 52 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dashi, mirin, sugar și alte câteva lucruri pe care să le faceți astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Taitei japonezi cu creveți, Yakisoba mamei (taitei prajiti Japonezi), și Taitei Soba Cu Somon Japonez.
Instrucțiuni
Încălziți toate ingredientele sosului de scufundare într-o cratiță mică la foc mic, amestecând, până când zahărul este dizolvat. Se răcește sosul, apoi se răcește, acoperit, până la rece, aproximativ 1 oră.
Aduceți 2 1/2 litri de apă la fierbere într-o cratiță de 4 litri la foc moderat.
Adăugați tăiței și încă 1 cană de apă. Când apa revine la fierbere, adăugați 1 cană de apă rece și readuceți la fierbere. Fierbeți tăiței până când sunt fragede și ușor translucide, aproximativ 2 minute. Testați tăiței pentru coacere prin scufundarea a 1 șuviță în apă rece și prelevarea de probe. Dacă tăiței nu sunt fragede, adăugați încă 1 cană de apă și readuceți apa la fierbere.
Scurgeți tăiței într-o strecurătoare și clătiți bine sub apă rece.
Împărțiți tăiței în 6 boluri umplute cu gheață și apă rece. Împărțiți sosul de scufundare între 6 boluri mici și serviți cu acompaniamente pentru aromatizarea acestuia, apoi înmuiați fiecare gură de tăiței în sos.