Taitei Polonezi

Taitei Polonezi
Taiteii polonezi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 267 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Varză poloneză și tăiței (Lazanki), Varză și tăiței în stil polonez, și Fidea și varza poloneză Frugal Gourmet pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere rulantă la foc mare. Se amestecă tăiței de ou și se întoarce la fierbere. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fierte, dar inca ferme la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații, ardeiul verde și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand carnatul este crud, rumenit uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De MielTăiat în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Aduceți cele 4 căni de apă la fiert într-o oală mare. Se amestecă varza, amestecul de cârnați și tăiței. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați apă în timp ce gătiți, dacă este necesar; amestecul nu trebuie să fie uscat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată MăruntFelie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
7
Garnisiți cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista