Taitei Polonezi

Taiteii polonezi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 267 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 11 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este destul de bun. Încercați Varză poloneză și tăiței (Lazanki), Varză și tăiței în stil polonez, și Fidea și varza poloneză Frugal Gourmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere rulantă la foc mare. Se amestecă tăiței de ou și se întoarce la fierbere. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele sunt fierte, dar inca ferme la muscatura, aproximativ 5 minute.
Între timp, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați cârnații, ardeiul verde și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand carnatul este crud, rumenit uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Aduceți cele 4 căni de apă la fiert într-o oală mare. Se amestecă varza, amestecul de cârnați și tăiței. Se fierbe la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când varza este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Adăugați apă în timp ce gătiți, dacă este necesar; amestecul nu trebuie să fie uscat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Garnisiți cu smântână, dacă doriți.