Taitei de orez din Asia de Sud-Est cu Calamari și ierburi

Taitei de orez din Asia de Sud-Est cu Calamari și ierburi
Tăiței de orez din Asia de sud-est cu Calamari și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 527 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ierburi, cum ar fi menta, castravetele kirby, calmarul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Pui și tăiței din Asia de Sud-Est, Orez Prăjit Din Asia De Sud-Est, și Pui fript din Asia de Sud-Est cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti calmarul intr-o oala de 5 litri cu apa clocotita bine sarata, amestecand o data, pana cand este doar opaca, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul, rezervând apă clocotită în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Fierbeți tăiței în aceeași apă până când sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
4
Când calmarul este rece, transferați-l pe o farfurie, rezervând baie de gheață și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
GheațăGheață
5
Scurgeți tăiței, apoi transferați în baie de gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
GheațăGheață
6
Scurgeți bine, apoi tăiați cu foarfece de bucătărie de 2 sau 3 ori.
7
Între timp, amestecați sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul, fulgii de ardei roșu și 1 linguriță de sare într-un castron mare până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați tăiței și calamari la pansament cu castraveți, scallions și ierburi și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CalmarCalmar
CastraveteCastravete
PastePaste
IerburiIerburi

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Fructe proaspete, curate și puternice.Se potrivește strălucit cu fructe de mare, în special scoici și orice fel de mâncare asiatică frumos picantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista