Taitei de orez din Asia de Sud-Est cu Calamari și ierburi
Tăiței de orez din Asia de sud-est cu Calamari și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 527 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de ierburi, cum ar fi menta, castravetele kirby, calmarul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Pui și tăiței din Asia de Sud-Est, Orez Prăjit Din Asia De Sud-Est, și Pui fript din Asia de Sud-Est cu orez de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti calmarul intr-o oala de 5 litri cu apa clocotita bine sarata, amestecand o data, pana cand este doar opaca, aproximativ 1 minut.
Transferați cu o lingură cu fante într-o baie de gheață pentru a opri gătitul, rezervând apă clocotită în oală.
Fierbeți tăiței în aceeași apă până când sunt fragede, aproximativ 3 minute.
Când calmarul este rece, transferați-l pe o farfurie, rezervând baie de gheață și uscați-l.
Scurgeți tăiței, apoi transferați în baie de gheață pentru a opri gătitul.
Scurgeți bine, apoi tăiați cu foarfece de bucătărie de 2 sau 3 ori.
Între timp, amestecați sucul de lămâie, sosul de pește, zahărul, fulgii de ardei roșu și 1 linguriță de sare într-un castron mare până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină.
Adăugați tăiței și calamari la pansament cu castraveți, scallions și ierburi și aruncați bine.