Taitei Cu Piele De Tofu
Taitei de piele Tofu este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 270 calorii, 13g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de ulei de canolan, ulei de susan, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 42 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Rulouri De Piele Tofu, Se amestecă Bok Choy prăjit cu piele de Tofu (aprox.), și Piele de ardei verde, șuncă și Tofu cu oțet de susan.
Instrucțiuni
Înmuiați pielea de tofu într-un castron mare cu apă până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din apă. Aliniați foile pe o tăietură și rotiți-le într-un cilindru.
Tăiați transversal în felii de 1/4 inch sau la lățimea preferată pentru tăiței.
Aduceți o oală cu apă la fiert.
Adăugați firele tăiate de piele de tofu și fierbeți până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Se scurge și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul din wok la foc mare până când strălucește.
Adăugați bok choy și amestecați până când este fraged, aproximativ 1 minut.
Adăugați scallions și usturoi și amestecați până se rumenesc și se parfumează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ardei iute, dacă utilizați.
Adăugați pielea de tofu, sosul de soia și sosul de stridii. Se amestecă pentru a distribui uniform condimentele; se prăjește până când pielea de tofu a absorbit condimentele și lichiorul wok rezidual. Condimentează după gust cu sare.
Se ia de pe foc și se strecoară în 1 până la 2 lingurițe de ulei de susan, dacă se dorește.