Taima ' s Catch-somon la grătar cu scândură de cedru

Taima ' s Catch-somon la grătar cu scândură de cedru
Somonul la grătar Taima ' s Catch - Cedar Plank ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 493 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime pe porție. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de mărar, ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Rețete similare includ Taima ' s Catch-somon la grătar cu scândură de cedru, Somon De Cedru La Grătar, și Somon De Scândură De Cedru La Grătar.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 2 scânduri de cedru așchii de lemn de arin, pentru fumător
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
2
Înmuiați scândurile de cedru în apă timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Înveliți somonul cu ulei de măsline și ierburi tocate. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
IerburiIerburi
4
Puneți somonul în fumător, setați la setarea de fumat rece și fumați cu așchii de lemn până când este gata de grătar, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Pesto: Blitz busuiocul, nucile de pin, usturoiul, lămâia și sarea și piperul, după gust, într-un robot de bucătărie. Adăugați treptat uleiul de măsline extravirgin și pulsați până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
Nuci De PinNuci De Pin
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
LămâieLămâie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Puneți pesto-ul într-un castron mic de servire și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Preîncălziți grătarul la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Scurgeți scândurile de cedru și condimentați partea superioară a fiecărei scânduri cu ulei vegetal, sare și piper, după gust și crenguțe de mărar. Puneți 3 bucăți de somon pe fiecare scândură de cedru și grătiți la foc mediu timp de 12 până la 15 minute. Suc de lămâie somonul odată gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
Scândură De CedruScândură De Cedru
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SomonSomon
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Transferați somonul într-un platou de servire, acoperiți cu pesto și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista