Tailandez File De Pui Pane
Reteta Thai file de pui pane ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru $1.53 pe portie, veți obține un fel principal care servește 10. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, jumătăți de piept de pui, suc de var și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Parmezan degete de pui sau fileuri, Thai Place Phad Thai Pui Thai Fierbinte, și Spinoccoli de pui – Piept de pui umplut cu pâine cu spanac, Broccoli și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați ardeii chile, ceapa verde, coaja de tei și sucul, 1/2 din cilantro, sosul de pește, iarba de lămâie, sarea, zahărul și muștarul. Se amestecă până se omogenizează. Clătiți puiul și tăiați la dimensiunea corespunzătoare de servire.
Se pune într-un bol cu ingrediente amestecate și se dă la frigider timp de 1 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un vas sau castron puțin adânc amestecați împreună firimiturile de pâine, cilantro, brânză, semințe de susan și sare și piper după gust.
Scoateți puiul din marinată (aruncând orice marinată rămasă) și rulați în amestec de firimituri până când este bine acoperit pe ambele părți.
Așezați puiul acoperit într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inci (dacă doriți, tamponați cu ulei de măsline deasupra pentru un finisaj crocant) și coaceți la 350 grade F (175 grade F) timp de 20 de minute sau până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.
Notă: puteți face un sos de scufundare amestecând 2 ardei verzi chile cu puțin sos de pește și zahăr și topping amestecul cu câteva semințe de susan.