Taglierini cu Moreluri, sparanghel și nasturtium
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 224 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, șalotă, moreluri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sparanghel Cu Moreluri, Sparanghel Cu Moreluri Și Tarhon, și Moreluri Proaspete Și Sparanghel.
Instrucțiuni
Pregătiți paste proaspete dacă utilizați.
Înmuiați morelele uscate în 1 cană de apă caldă 20 de minute. Agitați morelele pentru a disloca nisipul, apoi scoateți din apă, stoarcând lichidul din ciuperci înapoi în castron. Rezervă lichid. Când nisipul s-a așezat, turnați cu grijă lichidul de ciuperci într-un castron mic, lăsând sedimentele în urmă (dacă este necesar, strecurați lichidul printr-un filtru de cafea umezit sau o pânză de brânză).
Îndepărtați orice tulpini dure din moreluri.
Tăiați și aruncați capetele dure din sparanghel.
Tăiați vârful de 2 inci de vârfuri și înjumătățiți vârfurile pe lungime.
Tăiați sparanghelul rămas în felii diagonale lungi de aproximativ 1/4 inch grosime.
Fierbeți vinul, sucul de lămâie și șalotele într-o tigaie mare și grea până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri.
Adăugați smântână și fierbeți 1 minut.
Adăugați moreluri, lichid de înmuiere a ciupercilor și bulion, apoi fierbeți 5 minute.
Adăugați untul dintr-o dată și gătiți sosul la foc moderat, amestecând constant, până când se încorporează cremos și unt. (Nu lăsați sosul să se încălzească atât de mult încât untul se separă și sosul își pierde consistența cremoasă.)
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați sosul cu sare și piper. Păstrați cald, acoperit.
Dacă folosiți taglierini proaspeți, scuturați excesul de făină. Gatiti taglierini proaspeti cu sparanghel intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita pana cand pastele sunt al dente, aproximativ 1 minut. (Pentru pastele uscate, urmați instrucțiunile pachetului și adăugați sparanghel în ultimul minut de gătit.) Rezervați 1/2 cană de apă de gătit și scurgeți pastele și sparanghelul într-o strecurătoare.
Aruncați pastele și sparanghelul într-un castron mare cu sos de cupă (fără moreluri), o treime din nasturtiums și suficientă apă rezervată pentru Paste pentru a se menține umedă. Se amestecă nasturtiile rămase în sos.
Pentru a servi, înfășurați fiecare porție de taglierini în jurul unei furculițe de sculptură și transferați-o în centrul unei farfurii de supă. Înconjurați cu sparanghel, moreluri și sos.
Pentru o prezentare mai simplă, aruncați amestecul de paste și sparanghel cu sos și nasturtium, adăugând puțină apă pentru paste, dacă este necesar.