Taglierini cu Moreluri, sparanghel și nasturtium

Taglierini cu Moreluri, sparanghel și nasturtium
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 224 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, șalotă, moreluri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sparanghel Cu Moreluri, Sparanghel Cu Moreluri Și Tarhon, și Moreluri Proaspete Și Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Pregătiți paste proaspete dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste ProaspetePaste Proaspete
2
Înmuiați morelele uscate în 1 cană de apă caldă 20 de minute. Agitați morelele pentru a disloca nisipul, apoi scoateți din apă, stoarcând lichidul din ciuperci înapoi în castron. Rezervă lichid. Când nisipul s-a așezat, turnați cu grijă lichidul de ciuperci într-un castron mic, lăsând sedimentele în urmă (dacă este necesar, strecurați lichidul printr-un filtru de cafea umezit sau o pânză de brânză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CafeaCafea
Ciuperci MorelCiuperci Morel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
BolBol
3
Îndepărtați orice tulpini dure din moreluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
4
Tăiați și aruncați capetele dure din sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
5
Tăiați vârful de 2 inci de vârfuri și înjumătățiți vârfurile pe lungime.
6
Tăiați sparanghelul rămas în felii diagonale lungi de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
7
Fierbeți vinul, sucul de lămâie și șalotele într-o tigaie mare și grea până când lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați smântână și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
9
Adăugați moreluri, lichid de înmuiere a ciupercilor și bulion, apoi fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ciuperci MorelCiuperci Morel
BulionBulion
10
Adăugați untul dintr-o dată și gătiți sosul la foc moderat, amestecând constant, până când se încorporează cremos și unt. (Nu lăsați sosul să se încălzească atât de mult încât untul se separă și sosul își pierde consistența cremoasă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Scoateți tigaia de pe foc și condimentați sosul cu sare și piper. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Dacă folosiți taglierini proaspeți, scuturați excesul de făină. Gatiti taglierini proaspeti cu sparanghel intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita pana cand pastele sunt al dente, aproximativ 1 minut. (Pentru pastele uscate, urmați instrucțiunile pachetului și adăugați sparanghel în ultimul minut de gătit.) Rezervați 1/2 cană de apă de gătit și scurgeți pastele și sparanghelul într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PastePaste
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
13
Aruncați pastele și sparanghelul într-un castron mare cu sos de cupă (fără moreluri), o treime din nasturtiums și suficientă apă rezervată pentru Paste pentru a se menține umedă. Se amestecă nasturtiile rămase în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SparanghelSparanghel
Ciuperci MorelCiuperci Morel
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Pentru a servi, înfășurați fiecare porție de taglierini în jurul unei furculițe de sculptură și transferați-o în centrul unei farfurii de supă. Înconjurați cu sparanghel, moreluri și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ciuperci MorelCiuperci Morel
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Sculptură FurculițăSculptură Furculiță
1
Pentru o prezentare mai simplă, aruncați amestecul de paste și sparanghel cu sos și nasturtium, adăugând puțină apă pentru paste, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SparanghelSparanghel
PastePaste
SosSos
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista