Tagliatelle cu ficatei de pui si trufe: Tajarin Albese
Tagliatelle cu ficat de pui și trufe: Tajarin Albese durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 754 de calorii , 34 g de proteine și 33 g de grăsime fiecare. Pentru 2,07 USD per porție , această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, vin roșu, sare și pătrunjel cu frunze plate. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 82% , ceea ce este spectaculos. Rețete similare sunt Tagliatelle cu cârnați picant, dovlecei și Petit Pois , Tagliatelle cu busuioc cu salată de ardei gras roșu prăjit și Tagliatelle de casă cu ragu de mistreț .
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul de paste pregătit în 3 bile de dimensiuni egale.
Întindeți fiecare bilă la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste. Apoi, folosind mașina sau un cuțit ascuțit, tăiați fiecare foaie de paste în panglici de 1/3 inch grosime.
Asezati panglicile pe o tava de foaie pudrata cu faina si acoperiti tava cu un prosop curat si umed pana este gata de fiert.
Aduceți 6 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare până când este fierbinte, dar nu se afumă.
Adăugați ceapa și transpirați la foc mediu până când sunt moale și translucide, aproximativ 5 minute.
Între timp, adăugați ficații de pui în tigaie și continuați să gătiți până când ficații se rumenesc ușor pe toate părțile, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați vinul și continuați să gătiți la foc mediu-mare până când vinul se evaporă. Continuați să gătiți la foc mediu încă 10 minute.
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, dar al dente, aproximativ 5 până la 6 minute.
Scurge pastele, rezervând 1/2 cană de apă de gătit și adaugă pastele în tigaia cu ficateii de pui.
Se adauga patrunjel si se arunca la foc mare pentru a se combina. Asezonați cu sare și piper.
Serviți pastele în 4 boluri de paste încălzite, fiecare acoperit cu așchii generoși de trufe și parmigiano ras, după gust.
Cerneți împreună și apoi puneți 2 1/4 căni de făină și un praf de sare în centrul unei plăci mari de tăiat din lemn. Faceți o groapă în mijlocul făinii și adăugați gălbenușurile. Cu ajutorul unei furculițe, bateți gălbenușurile și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți puțul, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va aduna când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele. Frământați timp de aproximativ 5 până la 6 minute, adăugând oricare din făina rămasă, dacă este necesar, pentru a crea o masă univă. Odată ce ai o masă unită, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți și aruncați bucățile rămase. Refăinați ușor placa și continuați să frământați încă șase minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Rulați sau modelați după cum doriți.