Tagliatelle con Spinaci e Funghi
Tagliatelle con Spinaci e Funghi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 538 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați o măcinare de sare și piper, ml lapte, un generos de feta și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Tagliatelle Ai Funghi, și Tagliatelle paglian e fieno-tagliatelle de paie și fân pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă laptele într-un vas cu microunde și se adaugă jumătatea de ceapă, boabele de piper și frunza de dafin. Cuptor cu microunde până la cald.
Topiți untul într-o tigaie și apoi adăugați făina. Se amestecă până se combină bine.
Adăugați laptele puțin câte puțin (folosiți o sită) și bateți până se absoarbe. Faceți acest lucru până când a fost folosit tot laptele. Se fierbe ușor câteva minute.
Adăugați brânza și bateți până se topește. Condimentează sosul cu sare și piper. Păstrați-l cald până când este necesar.
Odată ce ați început sosul. Gatiti pastele conform instructiunilor.
Călește ciupercile în uleiul de măsline cu usturoiul până când sunt moi și suculente. Condimentează cu mult piper negru pentru o aromă fabuloasă.
Clătiți spanacul într-o strecurătoare, apoi turnați peste un kettleful de apă clocotită pentru a ofili spanacul.
Se toarnă puțină apă rece, astfel încât să nu vă ardeți mâinile, apoi stoarceți excesul de lichid. Îmi place să-l usuc și cu o tetină înainte de a-l toca.
Odată ce pastele sunt gata, scurgeți-le, apoi înveliți în sosul de brânză și amestecați prin spanac și ciuperci.
Se servește în boluri acoperite cu brânză feta sfărâmicioasă și o grătar bun de piper negru.