Tagliatelle Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1314 calorii, 68G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.34 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, ciuperci porcini, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă Marcella Hazan cu sos de carne Bolognese, Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), și Tagliatelle paglian e fieno-paie și fân tagliatelle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reconstituiți ciupercile în apă clocotită timp de 20 de minute până când sunt fragede, scurgeți și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Puree ciupercile, pancetta, ceapa, tulpinile de țelină, morcovii, usturoiul, împreună într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)
1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-o oală cu fund greu adăugați ulei de măsline, frunze de dafin, ierburi și gătiți ușor până la parfum, apoi adăugați piure de legume și continuați să gătiți încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Ridicați puțin căldura și adăugați carnea de porc măcinată și carnea de vită; se rumenesc până când carnea nu mai este roz, rupând aglomerările cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Se adaugă laptele și se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 10 minute. Se toarnă cu grijă roșiile și vinul și se condimentează cu sare și piper. Aduceți sosul la fiert, apoi coborâți focul și acoperiți. Se fierbe încet timp de 1 1/2 până la 2 ore, amestecând din când în când, până când sosul este foarte gros. Gustați din nou pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Când sunteți gata să serviți, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt fragede, dar ferme (așa cum se spune în Italiană "al dente").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți bine pastele și aruncați cu sosul bolognez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Rețetă De Pizzocheri
8
Serviți cu o lingură bună de brânză ricotta proaspătă și garnisiți cu puțin busuioc mărunțit, Parmigiano ras și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt