Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle Bolognese
Tagliatelle Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1314 calorii, 68G de proteine, și 71G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.34 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano-reggiano, ciuperci porcini, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cărți de bucate clasice: Tagliatelle de casă Marcella Hazan cu sos de carne Bolognese, Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), și Tagliatelle paglian e fieno-paie și fân tagliatelle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reconstituiți ciupercile în apă clocotită timp de 20 de minute până când sunt fragede, scurgeți și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Puree ciupercile, pancetta, ceapa, tulpinile de țelină, morcovii, usturoiul, împreună într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(24 De Număr)(24 De Număr)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într-o oală cu fund greu adăugați ulei de măsline, frunze de dafin, ierburi și gătiți ușor până la parfum, apoi adăugați piure de legume și continuați să gătiți încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Ridicați puțin căldura și adăugați carnea de porc măcinată și carnea de vită; se rumenesc până când carnea nu mai este roz, rupând aglomerările cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Se adaugă laptele și se fierbe până se evaporă lichidul, aproximativ 10 minute. Se toarnă cu grijă roșiile și vinul și se condimentează cu sare și piper. Aduceți sosul la fiert, apoi coborâți focul și acoperiți. Se fierbe încet timp de 1 1/2 până la 2 ore, amestecând din când în când, până când sosul este foarte gros. Gustați din nou pentru sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Când sunteți gata să serviți, aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată, adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt fragede, dar ferme (așa cum se spune în Italiană "al dente").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți bine pastele și aruncați cu sosul bolognez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Serviți cu o lingură bună de brânză ricotta proaspătă și garnisiți cu puțin busuioc mărunțit, Parmigiano ras și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista