Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagliatelle al Ragu. O porție conține 1915 calorii, 89G de proteine, și 122G de grăsime. Pentru $ 6.57 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, țelină, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), Tagliatelle cu carpa de rata, și Tagliatelle cu ragu de legume.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor sau o cratiță olandeză mare, adăugați ulei de măsline și unt și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa, țelina și morcovii și gătiți până când sunt foarte moi și încep să se caramelizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se amestecă împreună toate carnea.
4
Adăugați carnea în tigaie și începeți să se rumenească. Când carnea începe să-și schimbe culoarea și să-și elibereze propriile lichide, adăugați laptele. Gatiti pana cand laptele este aproape total evaporat-ar trebui sa fie umed in jurul marginilor carnii, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați pasta de roșii și amestecați bine. Aduceți la foc mic. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
7
Întindeți aluatul de paste la cea mai subțire setare de pe o mașină de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
8
Tăiați în benzi care au o lățime de 4 inci și o lungime de 8 inci. Începând cu partea de 4 inci, rotiți ușor pastele într-un tub care are o lungime de aproximativ 4 inci și o lățime de 2 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați partea deschisă în benzi late de 1/4 inci. Desfaceți pastele și puneți-le în mănunchiuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
10
Aduceți 6 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
11
Adăugați sare în apă și reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Adăugați tagliatelle și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tagliatelle
13
Scurgeți tagliatelle și adăugați la sosul bolognese. Subțire cu puțină apă de paste, dacă este necesar. Aruncați timp de 1 minut. Serviți imediat în boluri calde de paste. Se acoperă cu Parmigiano-Reggiano proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Tagliatelle
Parmigiano Reggiano
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
14
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
15
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
16
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
17
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale