Tagliata cu ochi de coastă la grătar cu Nasturel și cartofi

Tagliata cu ochi de coastă la grătar cu Nasturel și cartofi
Tagliata Rib-Eye la grătar cu Nasturel și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $7.87 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână fripturi cu ochi de coastă, cățel de usturoi, herbes de provence și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tagliata de miel cu Nasturel și roșii, Tagliata De Vită La Grătar Cu Salată De Rucola, și Tagliata cu rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie, sosul de pește și un vârf generos de sare și piper. Pune pansamentul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sos De PeșteSos De Pește
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-o tigaie medie, aruncați cartofii cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare. Prăjiți aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Între timp, într-un castron mic, combinați usturoiul și herbes de Provence cu restul de 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline și un vârf generos fiecare de sare și piper. Frecați amestecul peste fripturi. Grătiți la foc mare până se rumenesc, dar totuși mediu rar, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Într-un castron mare, aruncați năsturelul cu pansamentul și așchii de parmezan și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Serviți salata cu fripturile și cartofii și treceți panele de lămâie la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate60
Revista