Tagliata cu ochi de coastă la grătar cu Nasturel și cartofi
Tagliata Rib-Eye la grătar cu Nasturel și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 877 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $7.87 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână fripturi cu ochi de coastă, cățel de usturoi, herbes de provence și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tagliata de miel cu Nasturel și roșii, Tagliata De Vită La Grătar Cu Salată De Rucola, și Tagliata cu rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, combinați 2 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie, sosul de pește și un vârf generos de sare și piper. Pune pansamentul deoparte.
Într-o tigaie medie, aruncați cartofii cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare. Prăjiți aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-un castron mic, combinați usturoiul și herbes de Provence cu restul de 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline și un vârf generos fiecare de sare și piper. Frecați amestecul peste fripturi. Grătiți la foc mare până se rumenesc, dar totuși mediu rar, 3 până la 4 minute.
Într-un castron mare, aruncați năsturelul cu pansamentul și așchii de parmezan și condimentați cu sare și piper.
Serviți salata cu fripturile și cartofii și treceți panele de lămâie la masă.