Tagliarini cu Pesto de migdale-rucola și chiftele este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 735 calorii, 32g de proteine, și 65g de grăsime. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din alimente și vin necesită migdale prăjite, rucola, cimbru și ulei de măsline. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto De Migdale De Rucola, Pizza Pesto Cu Rucola-Migdale, și Linguine + Rucola + Ton + Pesto De Migdale.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați carnea de porc și mielul cu ceapa, vinul, pătrunjelul, coaja, cimbru, fenicul, lavanda și ardeiul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
6 Cesti Sau Zahar
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, Optional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați o treime din usturoi, 2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Rulați amestecul în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați chiftelele și gătiți la foc moderat, rotind frecvent, până se rumenesc, 5 minute. Reduceți focul la moderat și gătiți timp de 5 minute mai mult sau până când nu rămâne nicio urmă de roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Transferați pe o farfurie.
7
Într-un robot de bucătărie, curățați rucola cu migdalele, 1/2 cană de parmezan și restul de 1/2 cană de ulei de măsline și usturoi. Răzuiește pesto-ul într-un castron; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Piept De Pui La Rotisor
Usturoi Goya®
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Într-o oală cu apă sărată clocotită, gătiți pastele până când sunt al dente. Rezervați 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți pastele; transferați-l în castron. Aruncați pastele cu pesto și 1/2 cană din apa de gătit; adăugați mai multă apă dacă sosul este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Se servește cu chiftelele și mai mult parmezan și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita