Tagine de vinete și roșii
Tagine de vinete și roșii este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 117 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, conserve de roșii, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Vinete picante și Tagine de ouă, Tagine De Vinete Cu Coriandru Dublu, și Kefta, Roșii Și Tagine De Ou.
Instrucțiuni
Presărați vinetele cu 1/4 linguriță sare; lăsați să stea 20 de minute. Clătiți; se usucă.
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați vinetele pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Înveliți vinetele cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute sau până când vinetele sunt fragede, amestecând o dată.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras în tigaie; saut 5 minute sau până se înmoaie. Pune deoparte.
Combinați pasta de roșii, boiaua, chimenul, usturoiul și roșiile într-un cuptor olandez mic la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere; se fierbe 3 minute.
Adăugați vinetele în tigaie; gatiti 5 minute.
Adăugați restul de 1/2 linguriță sare și piper negru. Se amestecă sucul; se ornează cu ardei gras.