Tagine de pui cu stafide și fistic

Tagine de pui cu stafide și fistic
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.56 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cap la magazin și ridica prăjită, unt, stafide de aur, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tagine de pui cu stafide și fistic-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Tagine de pui cu smochine, măsline și fistic, și Tagine de legume cu năut și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați - l; tăiați în bucăți de 1 1/2 până la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați pui și întoarceți bucățile des pentru a se rumeni pe toate părțile, în total 5 până la 8 minute. Cu o lingură cu fante, transferați puiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați unt în tigaie; când s-a topit, adăugați ceapă și usturoi și amestecați des până când ceapa este moale și începe să se rumenească, 5 până la 7 minute. Puneți puiul în tigaie și întindeți nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Presărați chimen, ghimbir, scorțișoară, turmeric, boia de ardei, 1/2 linguriță sare, stafide întunecate și aurii și fistic peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
TurmericTurmeric
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați lămâi conservate dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
6
Se toarnă 1 cană de bulion uniform peste toate. Acoperiți și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când puiul nu mai este roz în centru (tăiat pentru a testa), 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
7
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 1 1/2 căni de apă la fierbere; amestecați cuscusul și reveniți la fierbere. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați să stea până când apa este absorbită, aproximativ 5 minute. Pufați cuscusul cu o furculiță și amestecați menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți cuscusul în mod egal pe farfurii sau în boluri largi. Dacă tagina de pui este mai uscată decât se dorește, subțire cu mai mult bulion. Lingura peste cuscus si se presara cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista