Tagine de pui cu năut și mentă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 626 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți chimen măcinat, coriandru măcinat, bucăți fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Tagine de pui cu ceapă, miere și mentă, Tagine de chiftele cu naut, și Tagine de miel cu năut și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Acoperiți și gătiți până când ceapa este fragedă, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
3
Adăugați paprika și următoarele 5 ingrediente; se amestecă 1 minut. Se amestecă 2 căni de apă, fasole garbanzo, roșii cu sucuri, coriandru, lămâie și 2 linguri suc de lămâie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Suc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz
Tomate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Lămâie
Apă
4
Presărați puiul cu sare și piper; se adaugă în oală. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați morcovi și mai multă apă pentru a acoperi dacă lichidul s-a evaporat; gatiti 10 minute. Se amestecă fasolea verde; se fierbe până când puiul și legumele sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentați cu sare și piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.