Tagine de pui cu năut și mentă este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 626 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți chimen măcinat, coriandru măcinat, bucăți fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Tagine de pui cu ceapă, miere și mentă, Tagine de chiftele cu naut, și Tagine de miel cu năut și caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul. Acoperiți și gătiți până când ceapa este fragedă, amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
3
Adăugați paprika și următoarele 5 ingrediente; se amestecă 1 minut. Se amestecă 2 căni de apă, fasole garbanzo, roșii cu sucuri, coriandru, lămâie și 2 linguri suc de lămâie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Suc De Lămâie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Tomate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Lămâie
Apă
4
Presărați puiul cu sare și piper; se adaugă în oală. Acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați morcovi și mai multă apă pentru a acoperi dacă lichidul s-a evaporat; gatiti 10 minute. Se amestecă fasolea verde; se fierbe până când puiul și legumele sunt fragede, cu aproximativ 5 minute mai mult. Condimentați cu sare și piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.