Tagine de pui cu măsline verzi și lămâie conservată

Tagine de pui cu măsline verzi și lămâie conservată
Tagine de pui cu măsline verzi și lămâie conservată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $ 4.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 735 calorii. Un amestec de până la 8 lămâi, sare și piper kosher, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tagine De Pui Cu Măsline Verzi Și Lămâie Conservată, Tagine de pui cu lămâie conservată, măsline verzi și Oregano, și Tagine de pui cu fenicul, lămâi conservate și măsline verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu, prăjiți scorțișoara, boabele de piper, chimenul, ardeiul, fulgii de ardei roșu și cuișoarele până când încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se scoate de pe foc și se macină într-o mașină de tocat condimente.
3
Într-un castron suficient de mare pentru a găzdui puiul, adăugați uleiul, amestecul de condimente, usturoiul, ghimbirul, coriandrul, frunzele de dafin și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
șofranșofran
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă cu o pastă.
5
Adăugați puiul, frecați marinada peste toate bucățile. Acoperiți și refrigerați timp de 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul din marinată și rezervați marinada. Se usuca puiul si se condimenteaza cu sare si piper. Într-o tagină sau o caserolă mare la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Puneți bucăți de pui și rumeniți ușor pe ambele părți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tajine PotTajine Pot
7
Adăugați ceapa și gătiți până abia începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Clătiți bine lămâia conservată. Scoateți carnea și aruncați; tăiați coaja în fâșii și adăugați la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați marinada rezervată, măslinele și stocul de pui. Acoperiți bine și gătiți la foc mic mediu timp de 30 până la 35 de minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9
Îndepărtați frunza de dafin și aruncați-o. Gustați sucurile și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Puneți puiul pe un platou cald. Lingurați sucurile cu lămâia conservată, măslinele și ceapa peste pui și serviți însoțite de cuscus cu caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
11
Spălați bine lămâile și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12
Tăiați 4 lămâi în sferturi de sus, având grijă să nu tăiați până la capăt. Împachetați sarea cu generozitate în tăieturi și puneți lămâia într-un borcan de sticlă sterilizat. Continuați procedura, ambalând lămâile în borcan cât mai strâns posibil. Strângeți sucul din lămâile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Adăugați încă 2 linguri de sare în borcan și completați cu sucul de lămâie, asigurați-vă că lămâile sunt complet acoperite. Închideți borcanul cu un capac nemetalic și lăsați-l deoparte într-un loc răcoros și întunecat sau în frigider timp de o lună. Lămâile conservate se vor păstra timp de 1 an. Refrigerați după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista