Tagine de pui cu caise și nuci de pin condimentate
Tagine de pui cu caise și nuci de pin condimentate este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 587 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de coriandru, pui, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Pere, Caise Și Nuci De Pin Cuscus, Morcovi Și Caise Glazurate Cu Nuci De Pin Și Mentă, și Ciorbă Elvețiană Sotată Cu Caise Uscate Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați și rezervați aripile și coloana vertebrală din pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Aripi De Pui
2
Tăiați sânul în jumătate prin os, apoi tăiați picioarele și tăiați-le pentru a se separa în coapse și tobe (pentru un total de 6 bucăți de servire, fără a include aripile și coloana vertebrală). Se usucă bucățile de pui și se presară cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Copane De Pui
Aripi De Pui
Os
Sare
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi sânii de pui maronii, cu pielea în jos, fără a se întoarce, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați pe o farfurie. Coapsele și picioarele maro, întorcându-se o dată, 8 până la 10 minute, transferându-se pe farfurie. Aripi maro și coloana vertebrală în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
5
Gătiți șalotele în unt cu uleiul de lingură rămas într - o oală grea de 5 până la 6 litri la foc mediu, amestecând frecvent, până la moale, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați usturoi, ghimbir, turmeric și boia și gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Ghimbir
7
Adăugați pui cu orice sucuri din farfurie, șofran (dacă utilizați) și 1/2 linguriță de sare în amestecul de șalotă și transformați puiul în strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
șofran
Ceapă Eșalotă
Sare
8
Adăugați apă și aduceți la fierbere, acoperit, apoi gătiți la foc mic, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
Întoarceți puiul și adăugați conserve de portocale, băț de scorțișoară, cimbru, crenguțe de coriandru și caise. Simmer, acoperit, 10 minute. Descoperiți și fierbeți până când puiul este foarte fraged, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Conservă
Caise
1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întreg
Portocaliu
Cimbru
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mică și grea la foc mediu până când strălucește, apoi amestecați nuci de pin, turmeric, boia de ardei și cayenne (dacă folosiți) și gătiți, amestecând frecvent, până când nucile se rumenesc ușor, 1 până la 2 minute (urmăriți cu atenție; se ard ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De Pin
Turmeric
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Nuci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l cald, acoperit. Dacă sosul nu este gros, fierbeți, amestecând ocazional, până se reduce la aproximativ 1 cană. Aruncați crenguțele de ierburi, bățul de scorțișoară, aripile și coloana vertebrală. Se amestecă coriandru tocat și sos de lingură peste pui.