Tagina de legume rădăcinoase cu linte este o vegan felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 343 calorii, 13g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de napi, caise, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Legume rădăcinoase și conopidă Tagine cu iaurt de pătrunjel, Luni fără carne: tagină de legume rădăcinoase cu Kale, și Supă de legume rădăcinoase cu linte și Gruyulincrukre.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti amestecul de condimente, combinați primele 9 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
2
Pentru a pregăti tagine, încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Tajine Pot
3
Adăugați varza și următoarele 8 Ingrediente (varză prin ghimbir); gatiti 3 minute, amestecand frecvent. Se amestecă amestecul de condimente; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
(rezervati 1 Lingura)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
4
Adăugați coaja, bulionul și roșiile; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 40 de minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă sucul.