Tacos într-un castron

Tacos într-un castron
Tacos într-un castron ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 330 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente taco, apă, tăiței ramen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cha Cha Bowl (pentru pui Mexican și castron de orez cu fasole neagră) - Soraya Darabi și Alexan Andrzejewski – 50 de femei schimbătoare de jocuri în mâncare, Tacos de vită cu sos de Avocado (Tacos de Carne con Salsa de Aguacate), și Tacos cu carne de porc în sos verde (Tacos de cerdo en salsa verde) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă roșiile, condimentul taco și apa. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați tăiței ramen (aruncați pachetul de condimente sau salvați pentru o altă utilizare). Gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana cand taiteii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Taitei RamenTaitei Ramen
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Lingură în boluri de servire; presărați brânză și chipsuri de tortilla, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Capitolul 24 incendiază și inundă focul Pinot Noir cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista