Tacos În Stil Taqueria

Tacos În Stil Taqueria
Tacos în stil Taqueria ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $6.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 993 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, roșii, brânză cotija și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tacos În Stil Taqueria-Carne Asada, Tacos În Stil Taqueria-Carne Asada, și Carne De Vită Mărunțită În Stil Taqueria.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura de flanc într-un vas mare de copt din sticlă. Într-un castron mediu, amestecați oțetul, sosul de soia, 4 căței de usturoi, Sucul a două lămâi și uleiul de măsline. Condimentează cu sare, piper negru, piper alb, praf de usturoi, praf de chili, oregano, chimen și boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți până se omogenizează bine, apoi turnați peste friptura din vas. Întoarceți o dată pentru a acoperi ambele părți. Acoperiți cu folie de plastic și marinați timp de 1 până la 8 hours.In un castron mic, amestecați împreună 1 ceapă albă tocată, coriandru și sucul de 1 lime. Puneți deoparte pentru a le folosi ca gust pentru tacos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă AlbăCeapă Albă
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți păstăile de chile în tigaie timp de câteva minute, apoi scoateți-le într-un castron cu apă pentru a se înmuia timp de aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați roșiile, 1 ceapă, jalapenos și 4 căței de usturoi pe o foaie de copt. Se prăjește la cuptor aproximativ 20 de minute, până se prăjește, dar nu se arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați legumele prăjite și păstăile de chile înmuiate într-un blender sau robot de bucătărie, împreună cu sare și piper. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Tăiați friptura de flanc marinată în cuburi sau fâșii. Gatiti, amestecand continuu, pana cand carnea este fiarta si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.Încălziți tortilele într-o tigaie timp de aproximativ un minut pe fiecare parte pentru a le face flexibile. Tortilele pot fi, de asemenea, încălzite într-un cuptor cu microunde. Aranjați două sau trei tortilla pe o farfurie și puneți o cantitate generoasă de carne de vită peste ele. Se acoperă cu un strop de gust de ceapă și o lingură mare de salsa purificată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați câtă brânză doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Se ornează cu pene de var și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista