Tacos tilapia saut cu ardei și ceapă la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos Tilapia saut cu ardei la grătar și ceapă. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 269 calorii, 32g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, fileuri de tilapia, ardei jalape și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 87%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tacos Tilapia Sotate Cu Ardei La Grătar Și Ceapă, Tacos Tilapia Cu Ardei Și Ceapă, și Tacos Tilapia La Grătar Mărunțit.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Aranjați feliile de ceapă și ardeii grași pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Ceapa la grătar timp de 12 minute, întorcându-se după 6 minute. Ardei gras la grătar 12 minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți ceapa și ardeii grași de pe grătar și lăsați să stea 5 minute. Tăiați inelele de ceapă în jumătate. Tăiați subțire ardeii grași; aruncați tulpinile și semințele.
Combinați ceapa, ardeiul gras, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru într-un castron mic.
Presărați peștele uniform cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 3/8 linguriță de piper negru.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați pește în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Tortilla caldă conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți peștele, amestecul de ceapă și feliile de jalapeo uniform printre tortilla.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.