Rețeta Tacos de pește picant cu sos proaspăt de Lime este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 5 și costă 3,0 USD pe porție. Acest fel principal are 280 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jalapeincurbo chile, iaurt grecesc, file de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-lime și Blac picant, Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă, și Tacos de pește cu crustă de porumb cu sos Jalapeno-Lime și fasole neagră picantă.
Instrucțiuni
1
Presărați ambele părți ale fileurilor de pește cu amestec de condimente taco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Taco
File De Pește
2
Încălziți uleiul în tigaie de 12 inci până când este fierbinte. Gatiti pestele in ulei 6 pana la 8 minute la foc mediu, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Tăiați în bucăți de mărimea mușcăturii.
4
Între timp, încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taco Shells
5
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, coaja de tei, sucul de lămâie, zahărul și sarea. Se amestecă amestecul de salată de varză, coriandru și jalapeo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele Vegetariene De Pui
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
1 Kg Tortillas De Maíz
Iaurt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Lingură puțin mai puțin de 1/4 cană bucăți de pește și 1/4 cană amestec de salată de varză în fiecare coajă de taco; acoperiți fiecare cu aproximativ 1 lingură de roșii.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.