Tacos pentru micul dejun cu friptură și brânză albastră
Friptură și brânză albastră mic dejun Tacos ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 3,29 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 495 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte, sare și piper, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de mic dejun și Tacos cu brânză albastră, Pizza cu friptură și brânză albastră, și Brânză albastră și friptură Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți tigaia antiaderentă la grătar la foc mediu-mare. Condimentați fripturile cu sare și piper pe ambele părți. Odată ce tigaia este fierbinte, fripturile la grătar 1 până la 2 minute pe fiecare parte, până la coacerea dorită.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute înainte de a felia subțire.
Într-un castron mare, bateți amestecul Bisquick Heart Smart amestec, lapte, ouă și câteva vârfuri de sare și piper cu biciul până când sunt bine combinate.
Încălziți tigaia cu omletă pe aragaz la foc mediu.
Adăugați o pătrime din amestecul de ouă și gătiți până când blatul este setat.
Presărați jumătate din omletă cu 1 oz brânză albastră și o pătrime din feliile de friptură. Folosind spatula, pliați ușor cealaltă jumătate peste umplutură. Gatiti 1-2 minute mai mult sau pana cand branza albastra este frumoasa si topita.
Transferați pe farfurie; repetați pentru a consuma amestecul de ouă și umplutura. Aranjați jumătate de avocado feliat pe fiecare farfurie cu omleta.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.