Tacos orizontal al Pastor

Tacos orizontal al Pastor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos orizontal al Pastor. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 595 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, fund de porc, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ananasul, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cu Ananas ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tacos al Pastor (AKA Tacos de porc și ananas), Mai bine Tacos al Pastor, și Tacos al Pastor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puree 3/4 cană din sucul de ananas, uleiul vegetal, pasta achiote, sosul adobo, chipotles, usturoiul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Annatto PasteAnnatto Paste
Ulei VegetalUlei Vegetal
Sos AdoboSos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Amestecați amestecul de suc de ananas cu carnea de porc într-o pungă de congelator și deplasați-vă pentru a acoperi. Marinați carnea de porc la frigider, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Carne De PorcCarne De Porc
4
Preîncălziți o tigaie sau un grătar din fontă la foc mediu-mare. Ungeți ușor tigaia și adăugați tortilele, prăjind, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți tortilele și păstrați-le într-un prosop pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
6
Ridicați căldura sub tigaie la mare și adăugați 1 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți carnea de porc din pungă și ștergeți orice amestec în exces de suc de ananas. Gatiti carnea de porc in loturi, pana cand este carbonizata si fiarta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Carne De PorcCarne De Porc
8
Scoateți carnea de porc din tigaie. Tăiați carnea în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați jumătate din ceapă și ananasul proaspăt și gătiți rapid până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CeapăCeapă
10
Adăugați restul de 1/4 cană de suc de ananas și carnea de porc tocată înapoi în tigaie cu sucurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați amestecul de porc, ananas și ceapă în tortilla. Se acoperă cu ceapa rămasă, cilantro, cotija și salsa. Comandați o margarita, aplicați SPF 2 și luați o mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargaritaMargarita
AnanasAnanas
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CeapăCeapă
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista