Tacos moale cu ardei iute felii și brânză (Rajas Con Queso)

Tacos moale cu ardei iute felii și brânză (Rajas Con Queso)
Rețeta Tacos moale cu ardei iute și brânză feliate (Rajas Con Queso) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 262 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Un amestec de unt, ceapă, brânză jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Cina in seara asta: ciuperci, Rajas, și Tacos de porumb cu Queso Fresco, Ardei iute Anchos Rellenos De Queso (ardei iute Ancho umplut cu brânză), și Tacos Moale De Ton Feliat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Puneți ardeii iute pe o foaie de copt și fierbeți aproximativ 3 in. de la căldură, întorcându-se după cum este necesar la char și blister pe toate părțile, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
2
Lasă să se răcească. Aruncați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
3
Tăiați ardeii iute în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
4
Între timp, într - un 6-la 8-in. tigaie la foc mediu-mare, gatiti ceapa in unt, amestecand des, pana se inmoaie, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă fâșiile de chile și se acoperă cu un strat de felii de brânză. Acoperiți și gătiți la foc mic până se topește brânza, aproximativ 2 minute. Scoateți amestecul fierbinte de chile în tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pinot Noir Organic Stoltz. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista