Tacos De Vită În Stil Coreean
Rețeta Tacos de vită în stil coreean ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 1 oră și 28 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 367 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.3 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, ulei de susan, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tacos De Vită Și Varză În Stil Coreean, Tacos De Vită În Stil Coreean Cu Aragaz Lent, și Tacos de tocană de vită coreeană (alias versiunea mea de tacos cu coaste scurte de la Kogi BBQ).
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial.
Adăugați friptură în farfurie; acoperi. Marinați la frigider timp de 1 oră, întorcându-vă după 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din marinată și aruncați marinada. Filetați friptura pe frigarui de 8 (8 inci); se presară cu sare.
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătar 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere. Grătați tortilele 30 de secunde pe fiecare parte sau până când sunt ușor carbonizate; păstrați cald.
Așezați 2 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii și împărțiți friptura uniform între tortilla. Împărțiți varza murată rapid în mod egal între tacos; se presară cu ceapă.