Tacos Cu Somon
Reteta Tacos de somon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză, sare, maioneză chipotle și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Tacos Cu Somon, Tacos Cu Somon La Grătar, și Tacos De Somon Înnegrit.
Instrucțiuni
Clătiți somonul și uscați-l; tăiați fileul transversal în benzi late de 1/2 inch (tăiați mai mult de 6 in. în jumătate). Într-un castron, bateți făina, berea, oul și muștarul până se omogenizează bine.
Se toarnă ulei de 1/2 inch într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când suprafața se ondulează, pe rând, înmuiați fâșii de somon în aluat de bere, întoarceți-vă pentru a acoperi toate părțile (sau aluatul cu lingură peste pește) și așezați ușor într-un singur strat în ulei fierbinte. Gătiți, întorcând bucățile o dată cu o spatulă largă, până când aluatul devine maro auriu pe toate părțile și somonul este doar opac, dar totuși cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), aproximativ 3 minute în total. După cum este gătit, transferați-l într - o tigaie de copt de 12 x 17 inci căptușită cu un prosop de hârtie și păstrați-l cald într-un cuptor de 200. Deoarece există loc în tigaie, acoperiți și gătiți fâșiile de somon rămase.
Adăugați la pește în tava de copt si se presara toate cu sare. Aruncați aluatul rămas și uleiul în tigaie; ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Set tigaie la foc mediu-mare. Pe rând, așezați tortilla în tigaie și încălziți, întorcându-vă o dată, doar până la cald, aproximativ 30 de secunde în total pentru fiecare tortilla. Ca încălzit, transferați pe un platou sau farfurii și umpleți fiecare cu o optime de somon și 1/4 cană de varză mărunțită.
Adăugați maioneză chipotle și salsa tomatillo după dorință.
Se servește cu pene de var pentru a stoarce peste tacos și maioneza rămasă și salsa pentru a adăuga după gust.