Tacos De Pui La Grătar
Tacos de pui la gratar ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.25 pe portie. O porție conține 336 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fasole, pudră de chili, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos De Pui La Grătar, Tacos De Pui La Grătar, și Tacos Ușor De Pui La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În vasul superficial, amestecați uleiul, sucul de lămâie, pulberea de chili și sarea.
Adăugați pui, întorcându-vă la strat.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 74°).
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți fasolea, salsa și coriandrul la foc mediu, amestecând ocazional, până la fierbinte.
Tăiați puiul transversal în fâșii. Împărțiți uniform puiul pe jumătate din fiecare tortilla; top cu amestec de fasole, brânză și smântână. Îndoiți cealaltă jumătate de tortilla peste umplutură.