Tacos De Pui Crocant

Tacos De Pui Crocant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tacos de pui crocant. O porție conține 375 calorii, 16g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați roșii romi, ulei vegetal, brânză cheddar și jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Tacos de pui crocant (Tacos De Pollo), Tacos De Fasole Neagră Crocantă Cu Fetan Și Slaw, și Tacos de pui (Tacos De Pollo) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți salată, brânză, roșii, salsa, smântână, guacamole și coriandru în boluri separate (Vezi notele); acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GuacamolGuacamol
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TomateTomate
Salată VerdeSalată Verde
BrânzăBrânză
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aliniați două vase de copt puțin adânci (9 pe 13 in. sau mai mare) cu mai multe straturi de prosoape de hârtie și așezate într-un cuptor de 200 km. De asemenea, căptușiți o tigaie de copt de 10 x 15 inci cu prosoape de hârtie; amplasat lângă raza de acțiune.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Se toarnă aproximativ 1/2 inch ulei într-o tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Când uleiul ajunge la 350 de euro pe un termometru, înmuiați o tortilă și, cu clești, întoarceți-o rapid; lingurați imediat aproximativ 3 linguri de pui într-o movilă din centru. Odată, folosind cleștele și o spatulă mică, pliați tortilla în jumătate și țineți apăsat ușor până când partea inferioară este crocantă, dar totuși ușor flexibilă, 15 până la 20 de secunde; întoarceți și prăjiți cealaltă parte în același mod. Ridicați taco din ulei și înclinați un capăt în jos pentru a scurge excesul de ulei. Puneți scurt în tava de copt căptușită cu prosop pentru a se scurge, apoi transferați într-un vas de copt în cuptor. Repetați pentru a prăji tacosul rămas, adăugând mai mult ulei după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pui întregPui întreg
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CleșteClește
CuptorCuptor
4
Puneți tacos cu boluri de condimente și sos fierbinte pentru ca oaspeții să le umple după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Crama EnRoute Les Pommiers Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista