Tacos De Pui
Tacos de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.91 pe portie. O porție conține 933 calorii, 70g de proteine, și 59G de grăsime. Un amestec de coji de taco, smântână, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare includ Tacos de pui crocant (Tacos De Pollo), Tacos de pui (Tacos De Pollo), și Ananas Dak Bulgogi Tacos (Coreeană picant ananas BBQ Tacos de pui).
Instrucțiuni
Scoateți carnea de pui și mărunțiți.
Încălziți salsa într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați puiul și încălziți până se încălzește. Umpleți cojile de taco cu amestecul de pui și acoperiți cu brânza și coriandru (dacă folosiți).
Se servește cu smântână, avocado și pene de tei pe lateral.Bacsis: puteți folosi tortilla moale de porumb sau făină în loc de coji de taco crocante sau resturi de friptură de vită sau carne de porc în loc de pui.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.